Традиційна «шарлотка» з яблучком 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Улюблений, впізнаваний і смачний пиріг з яблуками - це «Шарлотка». Не буду придумувати або дивувати оригінальністю, адже традиційної «Шарлотка» з яблучком немає рівних! Заходьте і угощайтесь!
Яблучну «Шарлотку» можна приготувати як для домашнього, так і для святкового чаювання. Цей десерт смачний і простий, вишуканий і в той же час такий рідний, впізнаваний. Пропоную приготувати класичний яблучний пиріг в мультиварці! 
- Яблука - 0, 6 кілограма
 - Яйця - 5 штук
 - Цукровий пісок - 300 грам
 - Борошно - 350 грам
 - Сода - 12 грам
 - Обкладинка - 20 грам
 - Сіль - 1 щіпка
 

1. У глибокій мисці збийте яйця з цукром.

2. Яблука вимийте, наріжте великими шматочками, шкірку не обрізайте.

3. Змішайте борошно з содою і сіллю. Потім просійте в яєчно-цукрову суміш, перемішайте.

4. Чашу мультиварки обов'язково змастіть шматочком вершкового масла.

5. На дно мультиварки викладіть яблука, посипте корицею.

6. Залийте яблука тестом і струсіть чашу, щоб тісто опустилося і на дно форми.

7. Увімкніть мультиварку, виставте режим «Випічка» і готуйте пиріг протягом 50-60 хвилин. Смачного!