Яблучний кекс в хлібопічці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ділюся простим рецептом яблучного кексу в хлібопічці. У хлібопічці вся випічка виходить соковитою, смачною і дуже пишною. Так що рекомендую відкрити для себе цей чудовий спосіб готування!
Цей рецепт приготування яблучного кексу в хлібопічці вам повинен сподобається. Якщо хто ще не користувався хлебопечкой, то скажу, що вам зовсім не треба над нею стояти, підкручувати і намагатися тикати кекс паличкою. Довіртеся техніці, вона все зробить для вас в кращому вигляді! 
- Яблука - 400 грам
 - Вершкове масло - 170 грам
 - Цукор - 160 грам
 - Борошно - 165 грам
 - Варення - 60 грам
 - Ром - 2 Ст. Ложки
 - Яйця - 4 штуки
 - Розпушувач - 1/2 штуки (половина пакетика)
 

1. Яблука ріжемо середніми шматочками. Рекомендую попередньо зняти шкірку, але це не обов'язково. Щоб не потемніли, побризкайте лимонним соком.

2. Збиваємо яйця з цукром і підталим маслом. Туди ж - ром і варення. Коли суміш станемо однорідної, всипаємо розпушувач і борошно. Вимішуємо, щоб не було грудочок. Додамо далі яблука.