Закачування з баклажанів 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Прийшов час подбати про заготовках на зиму. Пропоную чудовий варіант закачування баклажанів з розсолом з перцю і часнику. Закуска виходить дуже пікантній, із солодко-пекучим смаком.
Закачування з баклажанів в домашніх умовах - процес нескладний! Готова закуска прекрасно зберігається в прохолодному місці всю зиму. Пікантні баклажани замінюють салат, Крім того, їх можна використовувати як соус до м'ясних страв і гарнірів. Хай щастить! 
- Баклажан - 6 штук
 - Перець болгарський - 6 штук
 - Перець пекучий - 4 штуки
 - Часник - 200 грам
 - Оцет - 0, 5 склянки
 - Масло рослинне - 0, 5 склянки
 - Сіль - 2 Ст. Ложки
 - Цукор - 1 Склянка
 

Баклажани промиваємо та нарізаємо середніми шматочками. Засипаємо їх сіллю, залишаємо на 2 годину.

Солодкий і пекучий перець промиваємо і очищаємо від насіння і плодоніжок. Нарізаємо і перекручуємо за допомогою м'ясорубки.

Додаємо до перцю масло, оцет, сіль і цукор. Кип'ятимо отриману масу.

Баклажани промиваємо і відварюємо в киплячій воді 5 хвилин.

Зливаємо воду з баклажанів, заливаємо їх розсолом. Варимо ще 5-6 хвилин.

Розкладаємо баклажани по стерилізованих банках, заливаємо розсолом. Банки закочує і перевертаємо до повного охолодження.

Смачного!