Закачування з моркви 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Закачування з моркви - це корисний рецепт на зиму. Якщо вам ніде зберігати свіжу моркву, то її зручно законсервувати. Простий і легкий рецепт перед вами.
Для консервування морквини знадобляться спеції і маринад. Спосіб приготування кожен зможе повторити у себе вдома. На смак морквина виходить маринованої, смачною і трохи хрусткою. Таку моркву можна буде подавати до столу як закуску або доповнення до будь-якого гарніру або салату.
- Морква - 350 грам
 - Вода - 200 грам
 - Сіль - 5 грам
 - Цукор - 5 грам
 - Оцет 9% - 25 грам
 - Лавровий лист - 1-2 штук
 - Перець горошком - 3-4 штук
 

Підготуйте інгредієнти за списком для приготування закачування з моркви.

Банку для закачування простерилизуйте зручним для вас способом - над парою або в духовці. Потім на дно складіть спеції - перець горошком і лавровий лист, морквина стане більш ароматною і смачною.

Почистіть моркву і наріжте її півкільцями. Якщо морквина дрібна, можна нарізати кільцями.

Складіть морквину в банку.

Залийте моркву окропом на 10-15 хвилин, морквина стане трохи м'якше. Потім гарячу воду злийте в каструлю.

Зваріть маринад з злитої води, сіль і пісочний, vskipyatite, в кінці влийте оцет і зніміть з вогню.

Засукайте банку кришкою, переверніть догори дном і залиште остигати під ковдрою. Потім переставте в комору на зберігання до зими. Вихід заготовки - 2 банки по 250 грам.

Смачного!