Запечені бутерброди з ковбасою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Такі бутерброди дуже прості і смачні. Вони незамінні для швидкого перекусу або частування на природі, а також хороші на сніданок. Таке поєднання продуктів завжди безпрограшний варіант!
Вся принадність цих бутербродів полягає в тому, що завдяки тонкому шару рослинного масла на деку вони вийдуть відразу на підсмаженому батоні. А хрустка скоринка - це завжди дуже смачно! Пригощайтеся! 
- Кнопка - 1 штук
 - Ковбаса - 200 грам (напівкопчені)
 - Помідори - 2-3 штук
 - Сир твердий - 50 грам
 - Кетчуп - 2 Ст. Ложки
 - Майонез - 2 Ст. Ложки
 - Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
 

Наріжте кубиками ковбасу і помідори.

Додайте тертий сир, кетчуп і майонез. Перемішайте.

На деко налийте трохи олії. На шматочки батона викладіть трохи начинки і розкладіть їх на деку. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 15.

Трохи остудіть і угощайтесь! 
Смачного!
Смачного!