Бісквіт з чорницею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Бісквіт з чорницею мене навчила пекти сестра. Я з ентузіазмом взялася за справу, але плоди моїх праць так швидко розвіялися, що я практично не спробувала свій твір. Довелося все повторювати!
Щоб бісквіт з чорницею вийшов пишним, борошно в тісто не замішуйте міксером. І взагалі, звертайтеся з бісквітом дуже дбайливо. Коли будете ставити бісквіт з чорницею в духовці не трусіть його, поставити треба обережно, а то тісто осяде і ви отримаєте корж. Якщо діяти обережно, то можна не додавати розпушувач, а просто добре збити яйця в білу піну. Ягоди в тісто опускаємо сухі - це обов'язкова уязик. Освойте цей чудовий бісквіт з чорницею. Успіхів! 
- Яйце - 6 штук (тісто)
 - Цукор - 300 грам (тісто)
 - Борошно - 2 склянки (тісто)
 - Соняшникова олія - 6 Ст. Ложок (тісто)
 - Чорниця - 1 Склянка
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 

Яйця збити з цукром, додати розпушувач, олія. Додати борошно, обережно вимісити ложкою тісто.

Форму для бісквіта змастити маслом.

У форму вилити тісто.

Рівномірно розподілити чорницю. Запікати 40 хвилин при 190 градусах.

Смачного!