Пиріг «шарлотка» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Я не знаю жодної господині, яка б не готувала "шарлотку" . Настільки це елементарна і доступна випічка, що її можна запікати хоч кожен день. Тому рецепт вам завжди знадобиться. Читайте!
Вам знадобляться найпростіші інгредієнти: мука, яблука і яйця. Тісто буде заливним, за класичними канонами. Дій доведеться зробити мінімум, а смак буде максимально смачним! Прочитайте про те, як приготувати пиріг "шарлотка", і радуйте своїх близьких кожен день! 
- Борошно пшеничне - 180 грам
 - Яблуко - 160 грам
 - Цукор - 210 грам
 - Вершкове масло - 5 грам
 - Яйце - 4 штуки
 - Обкладинка - 1 Чайна ложка
 

Яблука промийте і наріжте кубиками.

Форму для запікання змастіть маслом і трохи присипте цукром.

Потім в форму викладіть яблука. Засипте їх корицею.

У глибокому посуді збийте міксером яйця з цукром.

Додайте борошна і ще раз збийте.

Тісто влийте на яблука.

Запікайте пиріг протягом 40 хвилин при 190 градусах. Приємного чаювання!