Яблучний пиріг «шарлотка» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Найпростіший і швидкий варіант приготування десерту - це яблучна шарлотка. Готую її буквально за 30 хвилин. І відразу ж можна подавати до столу, прямо із запалу з жару. І завжди смачно.
Якщо ви до цих пір не готували цю випічку, із задоволенням поділюся з вами рецептом, як приготувати яблучний пиріг "шарлотку" . Приготування вкрай просте, а результат - завжди на висоті! Зізнаюся чесно, часто готую такий пиріг не тільки з яблуками, але і з чорницею, вишнями, полуницею… І завжди дуже смачно, і кожен раз як ніби новий пиріг! 
- Яблука - 5 штук
 - Яйця - 4 штуки
 - Борошно пшеничне - 170 грам
 - Цукор - 150 грам
 - Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
 - Молоко - 4 Ст. Ложки
 - Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Цукрова пудра - За смаком
 
1
Яблука очистіть і поріжте невеликими кубиками.
2
Яйця збийте разом з цукром.
3
Додайте ванільний цукор, молоко і рослинне масло.
4
Потроху підсипати муку з розпушувачем і замісити тісто негусто.
5
У змащену форму вилийте тісто, а потім викладіть шматочки яблук.
6
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40 хвилин.
7
Посипте цукровою пудрою. Смачного!