Рулет з чорницею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рулет з чорницею виходить дуже м'яким, соковитим, ніжним. Солодкість пирога - збалансована, а чорниця надає кислинку. Це ідеальний десерт під солодкий чай. Крім чорниці, я додаю сметану.
Як приготувати рулет з чорницею? 
1. Збийте яйця до білої піни міксером.
2. У яйця, не перестаючи збивати, поступово вводите 3/4 склянки цукру, вершкове і рослинне масло.
3. Змішайте всі сухі інгредієнти - борошно, розпушувач і сіль. Міксер відкладіть в сторону. Вводите суху суміш до нашої яєчної маси, дуже акуратно змішуючи лопаткою. Наша мета - "не пошкодити" пишну збиту масу. До речі, розпушувач можете замінити на соду, яку треба погасити оцтом, кефіром або лимонним соком.
4. Підготуйте лист - повністю застеліть папером для випічки. На папір викладіть тісто і розрівняйте по всій її поверхні. Випікайте при температурі 180 градусів 12-15 хвилин. Наш напівфабрикат повинен бути золотистим і не липнути до рук при дотику.
5. На пергаментний папір насипте великого цукру і викладіть випічку. Тепер нам треба звернути спечений пласт в рулет разом з папером. Вийде два шари - паперовий і "пирогово" . Залиште в такому вигляді до охолодження.
6. В цей час збийте сметану з 1/4 склянки цукру. Промийте і просушіть чорницю.
7. Остиглий рулет розгорніть, змастіть по всій поверхні сметаною і викладіть чорницю. Загорніть.
Рулет з чорницею готовий! Смачного! 
- Чорниця - 1, 5-2 склянки
 - Яйця - 4 штуки
 - Цукор - 1 Склянка
 - Рослинна олія - 1 Чайна ложка
 - Вершкове масло - 30 грам
 - Борошно - 1 Склянка
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 1 щіпка
 - Крем - 4-5 Ст. Ложок
 
1. Збийте яйця до білої піни міксером.
2. У яйця, не перестаючи збивати, поступово вводите 3/4 склянки цукру, вершкове і рослинне масло.
3. Змішайте всі сухі інгредієнти - борошно, розпушувач і сіль. Міксер відкладіть в сторону. Вводите суху суміш до нашої яєчної маси, дуже акуратно змішуючи лопаткою. Наша мета - "не пошкодити" пишну збиту масу. До речі, розпушувач можете замінити на соду, яку треба погасити оцтом, кефіром або лимонним соком.
4. Підготуйте лист - повністю застеліть папером для випічки. На папір викладіть тісто і розрівняйте по всій її поверхні. Випікайте при температурі 180 градусів 12-15 хвилин. Наш напівфабрикат повинен бути золотистим і не липнути до рук при дотику.
5. На пергаментний папір насипте великого цукру і викладіть випічку. Тепер нам треба звернути спечений пласт в рулет разом з папером. Вийде два шари - паперовий і "пирогово" . Залиште в такому вигляді до охолодження.
6. В цей час збийте сметану з 1/4 склянки цукру. Промийте і просушіть чорницю.
7. Остиглий рулет розгорніть, змастіть по всій поверхні сметаною і викладіть чорницю. Загорніть.
Рулет з чорницею готовий! Смачного!