Страсбурзький пиріг зі сливами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Страсбурзький пиріг зі сливами - смачний і простий сирний пиріг, який готується зі свіжими сливами. Тісто для пирога готується з борошна, маргарину, цукру і одного яйця. Все просто і геніально!
Страсбурзький пиріг зі сливами я готувала вперше, і скажу вам, залишилася в повному захваті! Вийшло ніжне сирне суфле в поєднанні зі сливою, яка повністю просочується ароматом кориці. Це просто чудово! Простий рецепт Страсбурзького пирога зі сливами я прочитала в якійсь старій кулінарній книзі (без картинок і покрокових фотографій) і все ж таки зважилася спробувати приготувати. Не прогадала - вийшло дуже смачно, нехай і не ідеально. Чудовий пиріг. Раджу
- Борошно - 200 грам
 - Цукор - 60 грам(+ 100 гр в начинку)
 - Маргарин - 125 грам (або масло)
 - Яйце - 1 штука
 - Сир - 250 грам
 - Крем 20% - 200 грам
 - Крохмаль - 50 грам
 - Окремо жовток і білок - 2 штуки