Торт «Damskiy каприз» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування торта з медом і кремом з вершкового масла і какао. Торт виходить надзвичайно смачним і прикрасить будь-яке свято.
Приготування:
Розтерти в каструлі яйця, цукру, соду і мед. Поставити каструлю на водяну баню, додати 1 склянка борошна і добре перемішати. Потім додати другий стакан муки і перемішати. З отриманого тесту сформувати 8 тонких коржів і наколоти їх ножем. Вистелити пергаментним папером, посипати борошном і випікати 1, 5-2 хвилини. Щоб приготувати крем, довести до кипіння цукор, воду і какао в каструльці. Потім додати вершкове масло і збити до однорідності. Промазати кремом всі коржі, наклавши їх один на одного. Змастити боки і верхівку торта кремом. Залишити трохи крему для створення прикраси - трояндочок. Посипати торт шоколадною стружкою і прикрасити креязиками трояндочками.
- Яйця - 2 штуки
 - Цукор - 1 Склянка (плюс 6 столових ложок в крем)
 - Сода - 2 чайних ложки
 - Мідь - 2 Ст. Ложки
 - Мука - 2 склянки
 - Какао - 1 Ст. Ложка (крем)
 - Вода - 5 Ст. Ложок (крем)
 - Вершкове масло - 250-300 грам (крем)
 - Шоколадна стружка - 150-200 грам (для прикраси)
 
Розтерти в каструлі яйця, цукру, соду і мед. Поставити каструлю на водяну баню, додати 1 склянка борошна і добре перемішати. Потім додати другий стакан муки і перемішати. З отриманого тесту сформувати 8 тонких коржів і наколоти їх ножем. Вистелити пергаментним папером, посипати борошном і випікати 1, 5-2 хвилини. Щоб приготувати крем, довести до кипіння цукор, воду і какао в каструльці. Потім додати вершкове масло і збити до однорідності. Промазати кремом всі коржі, наклавши їх один на одного. Змастити боки і верхівку торта кремом. Залишити трохи крему для створення прикраси - трояндочок. Посипати торт шоколадною стружкою і прикрасити креязиками трояндочками.