Відкритий торт з фруктами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже легкий і низькокалорійний тортик для тих, хто стежить за своєю фігурою. Обов'язково зробіть його влітку, коли в доступі є багато фруктів і ягід. Близько оцінять ваші старання!
Якщо ви хочете знати, як приготувати відкритий торт з фруктами, то просто прочитайте цей рецепт. Це дуже смачний торт. Ви можете використовувати абсолютно будь-які сезонні фрукти і ягоди.
- Вершкове масло - 75 грам
 - Цукор - 100 грам
 - Ванілін - 10 грам
 - Яца - 2 штуки
 - Полуниця - 200 грам
 - Виноград без кісточок - 200 грам
 - Борошно - 150 грам
 - Розпушувач - 10 грам
 - Желе - 10 грам
 

З вершкового масла, цукрового піску, ванільного цукру і яєць, розпушувача і борошна зробіть тісто. Змастіть форму маслом, розподіліть в ній тісто, випікайте протягом 20 хвилин при 180 градусах.

Ягоди вимийте і посипте цукром. Вони повинні постояти і пустити свій сік.

Викладіть ягоди на остиглий корж. Розведіть желе, як зазначено на упаковці. Залийте торт желе і поставте в холодильник на кілька годин, щоб желе повністю застигло.